dimecres, 2 de juliol del 2008

Independentistes de pà sucat amb oli.

Què voleu que us digui. Vaig veure el partit, vull dir que parlo d'Espanya i Alemanya, eh! Doncs això, que vaig anar a casa ma germana Susanna, al Vendrell. Mireu que el futbol m'agrada i reconec que "la roja" va fer un molt bon campionat i el millor joc de totes les seleccions presents, però cada cop que he probat d'emocionar-me una mica amb el coi de sel·lecció apareixen en primer plà els qui representen el sentiment del poble, uns paios disfressats de toreros mig mamats.
Amics, tot segueix igual, desenganyeu-vos, l'Espanya de la "pandereta", la del toro, les "castañuelas" i les "sevillanas" segueix ben viva, tant, que cada dia és més representativa de l'Espanya actual. La tenim aquí, a casa nostra. Són la nova generació que ha crescut a Catalunya, fills d'immigrants que no han volgut saber res de la nostra llengua, de les nostres costums...són els "killos", una nova cultura, els tenim aquí...són els "neeeengs de Castefaaa" !!
Miro cap a Euskadi i penso...ells sí que els tenen ben posats. Nosaltres som els "quiero i no puedo", independentistes de pà sucat amb oli, xerrem molt i no fem res, no serem mai ningú. Fart potser del seny català dels collons, potser ens hauríem d'espabilar una mica. És ben senzill i clar que sóm una nació amb una identitat pròpia...xerrameques!! Sí, xerrameques!! Polítics manipuladors, que feu servir el sentiment d'un poble pel vostre profit. Feu servir el sentiment d'un poble, per després berellar-vos per quatre "duros", per l'economia, o pel que toqui...
Fart de sentir que el més important per nosaltres és l'economia, els calers, que facin carreteres, o que ens donin les competències de no se què... Senyors!! N'hi ha que sou representants d'un sentiment i un cop teniu el vot li gireu l'esquena, no us fa vergonya?
Deixeu-vos de parlaments inútils i foteu un cop de puny damunt la taula ja!
Us hi heu fixat? He fet com ells, he començat parlant de futbol i he acabat parlant de política...jejeje...si és que tot s'enganxa.

Assajant el pilar per la Festa Major

El Cap de colla, Jordi Canyellas, assajant el pilar amb el seu fill, el Roger, que pel "Quadre" ha de fer el seu primer pilar de quatre juntament amb l'avi Jaume.
PD. Ara ja em deixaràs fer la torre? :-P

I made this widget at MyFlashFetish.com.