diumenge, 10 d’abril del 2011

REVOLUCIÓ 
L'imperi del capital és el propietari del món. És el propietari del poder econòmic i per extensió també del polític i judicial. La classe treballadora viu per pagar els deutes, per poder sobreviure a la selva diària que el capitalisme ha imposat.


La usura de la banca ha arribat als extrems màxims que hom pot imaginar i la gent treballadora perd les seves vivendes i tot allò pel que ha lluitat durant anys. La banca, no contenta amb això, mira d'enriquir-se encara més amb allò que ha pispat gràcies al recolzament de la llei i reclama més encara.


Aquesta actitud no ha de deixar indiferent a ningú i hauria de fer reflexionar a tothom. La fam del capitalisme no té límits i el que avui no m'afecta, ho farà demà. L'enduriment del sistema serà inevitable, ja que el poder és a les seves mans i ningú no és capaç d'aturar-los.


Gent treballadora i gent de bona fe, és necessària una revolució. Ho és per vies pacífiques o per la força. Ara el problema no és el tirà o el dictador de turnu,  el  problema és el mateix sistema corrupte i sense sentiments. S'ha  d'acabar amb aquesta xacra que s'ens està cruspint mica a mica.


Salut i revolució.

I made this widget at MyFlashFetish.com.