dimecres, 23 de juliol del 2008

SORTIDA A RENAU

Doncs sí, a Renau. No l'havia sentit anomenar mai aquest poble :-P. Diumenge 20 a la 1 del migdia, com ha de ser. Ens hi vam desplaçar amb cotxes particulars i vam ser força gent.

Em van acompanyar la Montse, la meva xicota, i també la meva filla Gemma i el meu fill Joan M. Feia molt que no anàvem tots plegats a una sortida castellera.

A la Gemma no li fan gens de gràcia els castells, però va estar distreta amb la Iris i la Maria. En canvi el Joan M. cada dia està més involucrat...crec que el veure al seu pare gaudir de les actuacions i dels assajos ajuda, i com no, que a les seves venes i corri sang castellera també deu comptar. Té moltes ganes de fer un pilar amb mi, ja m'ho ha dit diverses vegades i cada cop és més insistent. Al proper assaig haurem de provar si el podem fer...eh Jordi?


L'actuació de Renau va ser de Td6, id5d6, 4d6a, 1d5c. Les conclusions positives, una de les torres més segures que hem fet aquest any...cada cop ho és més. Aquesta construcció, com històricament ens ha passat als Nois, és de les que veig amb més projecció en un futur a curt termini. Em venen ganes de fer proves amb els quarts de la futurible Td7, però tampoc vull fer volar coloms abans d'hora ;-).

El cinc no es podia fer amb seguretat amb els efectius que anàvem (és el meu parer). Quedava desmanegat cada cop que el muntàvem, crec que hi influia el fet de només posar homes de darrera; ja que és una estrcutura massa complexa per quedar tan "suelta" i és per això que marxava només tancar la pinya.
El quatre sense cap problema, com tota la temporada, tot i que tinc crítiques a fer sobre la col·locació de les agulles i mans del pilar. Finalment, el 1d5 el va haver de fer el Jaume a segons i el Jordi com a terç. Ja van fer prou carregant-lo, ja que no l'havien assajat massa. El Lluís Batet, recent operat de la vista, va haver de prendre precaucions i va haver d'estar a peu de pinya fent les funcions del cap de colla. Cal dir que a la caiguda del pilar, el
Toni "de l'àncora" va prendre mal a l'esquena, però que està recuperat del cop, tot i que porta un "collaret" per prevenir...ahir el vaig veure i estava amb molt bon humor. Recupera't tiu!!
Finalment vull recordar que hem de seguir assajant i si tenim intenció de "tirar" el 3d7 pel setembre, s'han de planificar els 3d6 nets.. o no, amb la gent que ha de pujar al 3d7. Tots sabem de la importància que té la compenetració amb els teus companys de pis, així com amb les espatlles del casteller de que tens a sota i a sobre. Ànims, ambició i seny!!

I made this widget at MyFlashFetish.com.