dimarts, 3 de febrer del 2009

Tornen els assajos

Torredembarra, 31 de Gener de 2009

Benvolguts socis i castellers:La temporada passada, és història. Cadascú de nosaltres guardem ara a la nostra memòria els records dels bons moments viscuts, i dels objectius aconseguits, fruit de l’esforç de tots.

Ens equivocaríem, no obstant, si penséssim que ja està tot fet. Hem de ser exigents amb nosaltres mateixos i ser conscients que hem posat una pedra més, ben posada, però només una pedra, en la construcció de la història de la nostra Colla Castellera.

El nostre objectiu, que esperem que comparteixis, consisteix en col·locar moltes més pedres, tantes como en siguem capaços. És per això que, com sempre, et necessitem al nostre costat, i no pensis ni per un moment que sense tu també podem, perquè no és cert.

Ser Casteller, significa sacrifici, entrega, constància, responsabilitat.., si, és veritat , molt pels temps que corren: això és el que ens fa especials..Comencem un nou any casteller! i tornem a trobar-nos, petits i grans, al primer assaig el divendres 6 de febrer a les 20:30h.Volem per últim, donar-vos els noms dels components de la Junta Directiva, tal i com va quedar, després dels canvis esdevinguts a la darrera assemblea ordinària:

Junta Directiva:

President: Enric Gibert Sedó
Sotspresident: Salvador Peig Lapiedra
Secretària: Ester Cerezuela Romero
Tresorer: Luís Matías Redondo Saiz
Assegurances: Rosa Maymó Nadal
Vestuari: Yolanda Tarrés Capdevila
Noves tecnologies: Carles Quirós Lucas
Juventut: Marc Garcia Capdevila

Junta Tècnica:

Cap de Colla: Jordi Canyellas Moreno
2n Cap de Colla: Lluís Batet Miracle
Cap de Pinya: Salvador Canyellas Curtó
2n Cap de Pinya: Joan Maria Busquets Inglés
Responsable de la Canalla: Jordi Canyellas Moreno
Pit i amunt


La junta Directiva

SERÀ POSSIBLE!!!!!No em puc creure la prepotència, avarícia, fam de poder i fàstic que pot fer algun tipus de gent. Ara resulta que els d’anar per casa som els que hem fet aquesta crisi. Els “senyors” (fixeu-vos bé que ho escrit entre cometes, perquè de senyors aquests porcs no en tenen res i com diu la dita popular, de porc i de senyor se’n ve de mena) diuen que gràcies a ells no ens afecta més la crisi. Els mils de milions d’euros que han fet de beneficis trepitjant-nos com si no fóssim res, no hi té res a veure. Asfixiant-nos amb interessos altíssims per a crèdits, hipoteques i demés mandangues; comissions d’obertura o de cancel·lació, per mantenir la llibreta, la targeta de dèbit o de crèdit, cobrant pels apunts bancaris, per cada rebut que s’emet...voleu que segueixi? Segueixo, perquè no s’acaba aquí la cosa. Els molt fills de puta han fet calers amb tot això i amb els diners de les famílies estalviadores que miren de fer una mica de racó. Aquests “senyors” fan negoci amb els nostres calers, amb els diners que els donem per guardar-los i encara diuen que som nosaltres els culpables de la crisi, que ara no deixen diners per por de no cobrar.
Us imagineu que ara jo us digui que si em doneu, per exemple mil euros, us cobraré una mica per guardar-vos-els i a sobre que mentre els tingui podré fer el negoci de "Roberto de las cabras"? Ara, això sí, si no soc prou destre em queixaré a qui faci falta perquè us retorni els diners que perdré amb la meva mala gestió i avarícia per tenir-ne com més millor. On s’ha vist que algú hagi de pagar per DONAR ELS SEUS DINERS?????
Porcs! Sou vosaltres que heu donat hipoteques a tort i a dret sabent que molts no podrien suportar l’alça d’interessos i així els tindríeu ben acollats. I tot, perquè la vostra avarícia sempre ha estat suprema. Que no voleu pisos? I tant que els voleu! Entres a un banc i sembla que siguin els Deus de l’Olimp aquests paios! Què s’han pensat? Dominen les nostres vides i això s’ha d’acabar. I us ho dic convençut: s’acabarà a les bones o a les dolentes!

I made this widget at MyFlashFetish.com.