dijous, 6 de novembre del 2008

Quanta raó tens Lluís!

Fa dies que el Lluís Suñé ha "capat" l'accés a comentar els escrits del seu bloc. És de suposar que fart d'haver de llegir segons quines xufles cap a la seva persona, o pensant en la possiblitat de l'aparició de certs incendiaris després de tot el que ha passat, hagi pres la decissió d'escriure el que pensa i prou. És una pena perquè ens veiem privats d'aplaudir escrits com els d'avui...

Penso fil per randa el mateix que hi diu...el paga i calla, està a l'ordre del dia.

Lluís, permètem que faci meu també el teu escrit i el traslladi aquí perquè tothom que ho vulgui et pugui felicitar pel que hi dius...

Per la meva part, el comentari seria: PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS PLAS"L’estat que ja no parla del finançament de Catalunya, -amb la complicitat i silenci de la majoria dels partits polítics catalans-. La gallina dels ous d’or –la construcció- ja s’acabat, els serveis bàsics cap a la ciutadania comencen a perillar, els diners dels ciutadans utilitzats per “aguantar el sistema capitalista”, donant-los als bancs i caixes per que puguin continuar cedint diners a canvi d’espectaculars guanys, les hipotèques de 750 euros, fa 5 anys, s’han convertit en 1.200 (en els millors dels casos). L’atur, les pensions, la sanitat... i a casa pugem els impostos. Per que sí, per que tenim que continuar mantenint la casa gran a qualsevol preu. Importa ben poc les necessitats d’aquella persona o familia, paga!. Es el sistema, no n’hi ha d’altre, paga o t’embarguem, paga ho sortiràs a la llista de morosos de no se on, paga, o et deixarem sense habitatge, paga!
I els polítics ens dediquem a collonades d’interès estratosfèric, un exemple, de que collons serveix l’Oficina d’habitatge jove que gestiona el Departament de Joventut de la Generalitat?, per que?, algú m’ho pot dir?, es que avui l’accés a l’habitatge no es un problema quant tens 50 anys, o 30, o 80?. I el pensionista? Amb la miserable paga mensual que rep a final de mes, que deu pensar de tot plegat?. A Euskadi ja fa 15 anys que fan polítiques d’habitatge, fomentant el lloguer per damunt de la compra, facilitant així la garantia al dret de l’habitatge.
Vivim de l’il·lusionisme més estèril, hem viscut les eleccions dels Estats Units com si fossin les del nostre poble, -Osama, Osama, hem cridat tots- però no qüestionem el sistema, no qüestionem que aquest bon home per arribar al poder a tingut que acceptar els diners dels poderosos per finançar la seva campanya, diners que hauran de ser recompensats amb escreixos per part del candidat guanyador, però de moment ja tenim un conill de txistera per anar tirant, per anat tapant les indecències de la política i dels seus gestors.
La gallina dels ous d’or s’acabat, el finaçament just per Catalunya no serà mai una realitat...
Però les administracions ja tenen la sol·lució per continuar finançant les seves pròpies misèries, paga i calla!"

I made this widget at MyFlashFetish.com.