dimecres, 9 de setembre del 2009

I ara què?


Doncs més del mateix.

1. La nostra actuació, molt fluixa. És cert que els assajos després de les festes del Quadre han estat patètics. Falta de gent, desgana, sortides per anar a passar l’estona (alguna anul•lada per falta de gent), etc. A més, hi hem de sumar la falta d’entesa entre la tècnica i la directiva que ha arribat en el pitjor moment. Tot plegat ha creat desencís, preocupació i desunió dins la colla. Resultat: l’actuació de Santa Rosalia. No hem donat la talla i punt. I això no vol dir que podíem haver fet més, no. Vol dir el que he dit, que no hem estat a l’alçada pels motius que siguin. El que resta de temporada, tenint com a horitzó el Concurs, no ens podem permetre més badades, ni més disputes, ni esquivar responsabilitats... Ara mateix tenim el que tenim perquè ens ho hem guanyat a pols. Entre tots hem de tirar endavant aquesta situació. No tinc cap dubte que donarem la talla el dia 4 d’octubre i tornarem a ser on ens toca.

2. La Colla Vella, segueix pel mateix camí. Després del punt anterior, sembla que una crítica cap a la Vella, no tindria massa sentit, però em sento amb el dret i el deure de poder-la fer. De la mateixa manera que sóc crític amb la meva colla i amb tot el que està passant, també ho seré amb una colla que sense cap mena de dubte, fa uns anys que ha baixat el llistó a La Torre. No pertanyo ni a la Junta directiva ni a la tècnica, per això crec que és responsabilitat seva tenir una diada de Santa Rosalia equiparable a la del Quadre i pel que sembla, la colla Vella “no está por la labor”. S’han de buscar solucions i alternatives.

3. Molt bé Castellers de Barcelona. Després de les vacances del mes d’agost era tota una incògnita el seu rendiment. Van portar a plaça el màxim que tenen en aquests moments, és a dir, que han seguit la mateixa línea que abans de començar les vacances. Remarcar un grandíssim pilar de sis que no tardarem massa a veure’l dalt d’un folre. Des del meu punt de vista, això no vol dir que el buit deixat pels Xiquets estigui cobert, ni molt menys.

4. Buf...Tenim una feinada que fa por. Aquest any per arreglar els problemes interns que tenim d’una vegada i aconseguir el nivell que tots desitgem pel Concurs. I de cara a l’any vinent, aconseguir una Festa Major de Santa Rosalia com la Torre es mereix.

I made this widget at MyFlashFetish.com.