divendres, 14 de maig de 2010

Em sorpren? No.

Gens ni mica. Era d'esperar. He llegit el post del Negre i he de dir que a mi la billis encara em surt i encara no puc païr el que va dir el fill de la gran puta del Zapatero. Jo no sóc pensionista, però ho seré. No tinc previst tenir més fills, però n'he tingut un fa poc. I no sóc funcionari, però hi ha gent propera que ho és, i us asseguro que ni cobra un gran sou ni es toca els ous.
Mireu, jo això ho veig com una economia familiar. Si visc en una mansió, tinc un ferrari, un iot i vaig cada dia a jugar a golf, el primer que he de fer és estar-me de totes aquestes grandeses. El que no he de fer és deixar de menjar i morir-me de gana! És lògic, que si menjava entrecots i marisc, ara menjaré bistec i pelaies...però ni tindré un ferrari, ni viuré en una mansió ni aniré a jugar al golf cada dia....si és que "és de ser inútiles!"
Això ja no es tracta de ser d'esquerres o ser de dretes, es tracta de tenir sentit comú. Parlo amb gent del carrer cada dia i em fa l'efecte que tenim molt més seny que els senyorets polítics dels collons.
Esforç? Primer que mirin on han de mirar: a les pensions vitalícies dels polítis; a la financiació que fem entres tots dels putus partits; al pou sense fons dels putus reis i demés; a les bicoques de les borses; a les lladres de guant blanc, és a dir la banca; etc. Que retallin les grans despeses injustificables davant del gran model que ens volen vendre de sostenibilitat. Tot això és "sostenible"?
Quin collons d'esforç ens han de demanar a nosaltres? Perquè suposo que sabeu que això encara no ha acabat. Ara vindrà l'augment de l'IVA i d'aquí no res, una nova pujada d'impostos.
El problema principal és la dependència que tenim del sistema financer. Potser no tinc ni puta idea d'economia, però diria que estem davant d'un enfonsament del que fins ara es coneixia com a capitalisme i també davant el desprestigi total de l'actual classe política. Sincerament, té molt mala pinta tot plegat.

I made this widget at MyFlashFetish.com.