dissabte, 18 d’octubre del 2008

La fi del Món i el començament del Big BanL'11 de setembre no només el recordarem d'ara en endavant per ser la nostra Diada Nacional i per ser l'aniversari del malaurat atemptat de les torres bessones... ara també hi haurem d'afegir el dia en que una fallada elèctrica va evitar (de moment) la desaparició de la nostra estimada Terra i de part de l'Univers conegut.


Notícies extretes de diferents noticiaris i revistes:

"...L'Alba i el Dídac, dos científics catalans d'entre els deu mil que treballaven al CERN, miraven d'impedir que l'inmens colapsador de partícules es posés en funcionament després dels seus darrers experiments. Aquests donaven per certa la teoria que preveia l'aparició d'un forat negre al seu interior, el qual engolliria en un no res el nostre planeta... http://www.youtube.com/watch?v=E96RRHzg13Q" Extreta el quinze de setembre del 2008 del Cientifical and Universal newspaper.

"Instants després d'haver-se iniciat amb èxit la posada en marxa del colapsador, (i de que el món sencer es quedés meravellat amb les explicacions científiques sobre les possibles obtencions d'informació de l'origen de l'univers) aquest es va parar. Es sospita que s'ha boicotejat l'experiment de manera malintencionada i flagrant desde el mateix CERN..." Extreta el setze de setembre del 2008 de la prestigiosa revista The future is now.


"Ara, cinquanta anys després, sabem que no hi seríem si no hagués estat per la desobediència i rebel·lió dels dos agoserats científics catalans, que van acabar donant la seva vida i salvant la de mils de milions de terrícoles..." Extret l'onze de setembre del 2058 de la prestigiosa revista científica de casa nostra Científics d'ara i sempre.
Salut i llarga vida al nostre planeta ;-)

I made this widget at MyFlashFetish.com.