dilluns, 10 de novembre del 2008

El 12 d 7!!


Per aquells incrèdols que posaben en dubte les possibilitats de fer un 6, amb el 4 com a base...i per mostrar-vos que les prediccions del 12 de....no eren cap bogeria, aquí teniu aquest regalet de la Joves de Valls.

El tercer 3d7, aquest cop carregat.

Bona actuació a Cerdanyola amb el tercer 3d7 de la temporada, aquest cop carregat. va saltar el pom de dalt just quan sortia l'enxaneta. Potser un pèl descompensat d'alçades a nivell de quarts, es va tancar excessivament a nivell de dosos, cosa que feia pràcticament impossible el pas de la Jessica. Tot i aquests inconvenients, va aconseguir carregar-lo. Felicitats a tota la colla i en especial a la valenta enxaneta que tenim, laJessica! La caiguda, encara que espectacular, no ha provocat cap baixa. Algunaa contusió que altre i ràbia per no haber-lo descarregat.

De nou el Jordi va prendre les decissions correctes en els moments adients. Després de descarregar en primera ronda la Td6 (millor que les 2 darreres, tot i que treballada) i de carregar l'esmentat 3d7, va decidir apostar pel 4d6, deixant aparcat per l'any vinent el 4d7. Un 4d6 que no es va moure i es va agafar perfecte de mides...i que ens va transmetre molt bones vibracions. Per acabar l'enèssim Pd5 que no va presentar més problemes dels previstos. Ah...i també fer esment dels dos Pd4 de la Joana i l'Àxel com a segons...molt bona notícia d'aquests dos craks amb un gran futur casteller davant seu.
Tota la colla va demostrar molta alegria per aquest final de temporada, per les nostres actuacions i també pel fet que el nostre rival directe no aconseguís ni de bon troç els objectius que s'havia plantejat.

Ha acabat la temporada, també els assajos. Ara, estem tots convocats per una xerrada del cap de colla el divendres 28, al local...Ens hi veiem!

I made this widget at MyFlashFetish.com.