dijous, 9 de setembre del 2010

Sense comentaris

Sembla que la grandíssima actuació que els Nois vam fer diumenge passat en motiu de la Festa Major de Santa Rosalia no ha sentat prou bé a alguns dels nostres veïns altafullencs.
És obligat dir, que castellers de l'altre colla del Baix Gaià com el Manolín, el Joan Albert o el Fonxo Blanc que eren a plaça, ens van felicitar i van gaudir amb els castells que van veure.
D'altres però, han tingut forts dolors d'estòmac, acompanyats de diarrees mentals, com podeu comprobar vosaltres mateixos.

Text literal extret del mur públic del facebook d'Esteban Giralde Rubio.


Esteban Giralde Rubio

Esteban Giralde Rubio boti´boti moskitaira el qui no boti. eso cantaban los torreros al acabar su gran actuacion ellos que llevan 35 años haciendo el ridiculo y hoy lo rematan. mirar dais pena los que no se fijan en nosotros , vuestra poblacion es 4 veces mayor y estamos al mismo nivel con la diferencia que vosotros sois pateticos y unos impresentables.

05 de septiembre a las 17:23

 • A otras 10 personas más les gusta esto.
  • Manuel Garcia Hernandez Cánticos i alfabrega, la broma empieza a cansar un poquito
   05 de septiembre a las 17:30
  • Esteban Giralde Rubio esta gente no sabe lo que es el respeto. le dire al pera vives que sulfate el pueblo contra los escarabajos
   05 de septiembre a las 17:33
  • Manuel Garcia Hernandez no nos pongamos a su nivel , vamos a seguir trabajando q los resultados estan por llegar, pensemos en lo q queda de temporada y los objetivos q estan marcados,no nos fijemos en lo q hagan o dejen de hacer.
   05 de septiembre a las 17:49 · 1 personaCargando...
  • Jordi Cascales Cusine
   El problema d'aquesta gentussa es que, no tenen prou collons de fer un castell ells sols, gran actuació, Castells de 7 i mitg però amb pinya forania, com sempre... Trobo una falta de respecte al mon casteller molt i molt gran, la indicnan r...epresentació d'una obra de teatre, representada per una colla de fatxendas. Nois de la torre us demano el que segurament tot casteller deu pensar, plegueu, ja que després del d'avui no mereixeu portar una faixa castellera, preucupeu-vos de fer Castells, ja que el únic que sabeu fer es insultar al mon casteller amb les desgràcies que feu a les que dieu Castells.
   Visca s castellers d'altafulla i quilos amunt!!!!
   Ver más
   El Lunes a las 1:23 · 4 personasCargando...
  • Jordi Molinera Poblet Doncs que voleu que us digui, si quan celebren els seus "exits" se'n recorden de nosaltres... Senyal de que anem pel bon camí!
  • C E Altafulla Altafulla es de ser inútiles!
   El Lunes a las 11:16
  • Esteban Giralde Rubio la alfabrega que se la metan en el culo
   El Lunes a las 13:14
  • Martí Ramírez Estic amb el Jordi, si el seu mirall som nosaltres..., tenen un problema bastant greu JJJJJ No patiu que la temporada no ha acabat i encara hem de fer grans coses, i sobretot, quan arribin els exits no fem com ells, simplement ho celebrem i que no surti el seu nom per enlloc...
   El Lunes a las 14:45 · 3 personasCargando...
  • Esteban Giralde Rubio con el cambio climatico tendremos el honor de ver como suve el nivel del mar, y como se inunda la torre hasta el canpanario y asi no hara flata acordarse de esa gentuza
   El Lunes a las 14:54
  • Jordi Molinera Poblet Estevi! Aquesta és meva! ;-) Visca Altafulla!
   El Lunes a las 18:52
  • C E Altafulla Altafulla Força Altafulla!!!
   Ayer a las 0:19


I made this widget at MyFlashFetish.com.