dimecres, 14 d’octubre de 2009

El mal perdre del Joan Albert Blanch


En la darrera emissió del programa de ràdio d’Altafulla “pilar de vuit”(el podeu escoltar aquí http://pilardevuit.blogspot.com/), el Sr. Joan Albert Blanch, membre dels castellers d'Altafulla, ex cap de colla...i graller (juas Vadó) es va quedar a gust. Va dir literalment, que el concurset estava fet a mida de la colla organitzadora, és a dir dels Nois de la Torre. Tot envoltat d'una gran dosi de raonament (juas)...que si... “cóm és que el pilar de cinc val més que la torre de sis?” (Ein? Mande? On viu aquest?) És clar Joan Albert, valtros teniu una gran torre i la nostre fa figa per tot arreu...per això puntuem més el pilar de cinc que la torre de sis...juasjuasjuas. I tu ets el que dius (amb el Calvet) que naltros estem pendents d'Altafulla? Ja veus, fins aquests extrems arribem... Tot gira al voltant dels castellers d'Altafulla, tot el concurset es fa perque els Nois de la Torre surtin victoriosos davant els tafullencs. Quin fart de riure txec. Saps? Ja hem decidit que al proper concurset les demés colles tindran dues rondes, mentre que naltros en tindrem quatre i, naturalment, totes puntuables...així tindràs raons per dir que ens el fem a mida. Un altre... "cóm pot ser que no hi hagi quarta ronda per millorar? Està fet a la seva mida i després les coses van com van." És a dir, que hi ha tongo, fem trampes, i ho tenim tot ben preparat a la nostra conveniència. T’has lluït paio. T’has quedat a gust. Després del rampell sobre els talivans del Fontxo, ara surts tu per petaneres. Que no teníeu les bases com els demés? Que dius que què, que volíeu fer el pilar de cinc en tercera ronda i en quarta el tres de set amb el pilar? Ahhh...és clar...és per culpa d'això, de l'estratègia que no el vau poder fer. En fi...per partir-se la caixa tot plegat.
Mira, el que ha passat és que no heu aconseguit les vostres fites i has de buscar excuses barates, perquè no assimiles haver quedat per darrera els Nois. Que no pots dormir per les nits? Txec, després de tants anys encara estem així? Encara no t’has acostumat? Si porteu tota la vida al nostre darrera! Però lo d’aquest any ha fet pupa oi? Ho vau tenir a tocar, però noi…les coses són així. Tens molt mal perdre. Què vol dir això que els Nois vam saludar als d'Altafulla perquè vam guanyar i que si no hagués estat així no ho hauríem fet? Mare meva... Sort que les teves rabietes no tenen res a veure amb el gran nivell i exquisit comportament que tenen el Manolín (cap de colla) i l’Artur (segon cap de colla). En fi…si et pica, et rasques o…que s'hi posi fulles com deia aquell.
Naltros vam aconseguir la millor actuació després de vint-i-tres anys i ho vam cel·lebrar...i tant que ho vam cel·lebrar...no saps com va córrer el cava a la plaça de la Font per la tarda. Ah si, també insinuen que no vam ser prou respectuosos perquè ho vam cel·lebrar fins a tres cops abans que els Castellers d'Altafulla peparessin la seva pinya...i??? Au va Eloi! Tant et pica a tu també aquest tema? Doncs rasca't també ;-)
Organitzar el millor concurset de les set edicions i quedar en quarta posició es fantàstic, però fer el tres de set amb l’agulla i quedar per davant dels castallers d’Altafulla:” NO TIENE PRECIO”.

I made this widget at MyFlashFetish.com.