dimarts, 31 de març del 2009

S'estan fent molt pesadets ja...
Després de que finalment s’hagi realitzat la reunió de la coordinadora de colles castelleres, sembla ser que s’enforteix el desig de voler reformar els estatuts. Per poder tenir més “autoritat”i poder? La pressió de l’”entorn” (com deia aquell) sembla que està donant els seus fruïts i entrarem en una nova etapa que permetrà a la Coordinadora una possible transformació de les funcions que fins ara tenia i hauria de seguir tenint.
El que ens depara el futur immediat és una Coordinadora que prendrà les regnes dels càstigs típics administratius (temps al temps). Assumirà el poder sobre decisions que fins ara eren potestat de les colles castelleres, restarà llibertat a les entitats i en definitiva als castellers. Les funcions principals com ara donar a conèixer el fet casteller, restaran a un segon terme.
Els tentacles de la política, amb l’elaboració de lleis que restringeixen les llibertats i la creació d’una tela aràcnida administrativa per sancionar en comptes d’educar, ensenyar i ajudar, han arribat finalment a l’àmbit casteller. La certa anarquia que s’ha viscut fins ara, la llibertat de prendre decisions dins el nostre àmbit, s’ha acabat. El papa i la mama seran aqui vigilant-nos, vetllant per nosaltres i ens castigaran si no ens portem bé.

I made this widget at MyFlashFetish.com.