divendres, 20 de juny del 2008

L'atontament i l'atontamenta

El Berlusconi potser tenia rao quan deia que tanta dona al govern faria anar de corcoll al Sapatero. I la veritat és que cada dia s'ha de sentir alguna bajenada nova. Ara se'ls ha donat a les feministes per jugar amb la llengua, per allò de la igualtat i de la paritat...com que em sembla una parida, una presa de pèl i una baixada de pantalons entre altres coses, em titllaran de masclista. A aquestes alçades em sembla que em començarà a agradar i tot, tip de tanta floreta i feminisme...sempre he anat contra corrent i avui anar contre corrent i contra les modes sembla ser que és ser masclista. Apa, ja ho he dit.

3 comentaris:

mon ha dit...

A vegades et segueixen la teva corrent i les teves idees i les deixes escapar igual, osigui que no crec que sigui questió d´això.Quan comparteixes, la mateixaa paraula ho diu tot(dialeg,flexibilitat,renúncia,etc),però clar això ha de funcionar per les dos bandes,no pot funcionar si només opina una i l´altra queda amb un segón pla o potser ni això,això no es masclisme, s´en diu egoisme.Lo tris es quan una persona demanda moltes coses que la mateixa persona no fa.S´ha de demostrar amb l´exemple d´un mateix, sino no pots alliçonar.Ja gent que ho podria tindre tot i no ho te perque ell no ho vol.Quina llàstimaperdre algo important, per un sopar i un capde setmana de marge.Gràcies per ser tant comprensiu i flexible(dos coses importants en una parella.Jo t´he estimat molt.Només vull que ho sapigues.

Anònim ha dit...

Hola noi, com et pots suposar pel que et diré sóc una dona i no m'agrada gens el que has escrit en quant a nosaltres. Jo penso que els problemes tant els poden produir el homes com les dones i et puc ben assegurar que això és molt cert.Per si no estàs al dia et diré que el "masclisme" ja fa anys que ha deixat d'existir (GRÀCIES A DÉU) i si no t'ho poses a la "mollera" no vas gens bé en aquest món que t'ha tocat viure xq les dones tenim veu i vot i els mateixos drets que l'home, per tant, ja no som "corderets" agafats dels pantalons del mascle com anys enrera...No vull fer.me pessada però el que si et vull dir és que si no "cànvies el xip" avui en dia ho tens molt malament...Avui no tinc més temps potser un altre dia podré parlar més sobre aquest tema, això sí, no em vull despedir sense dir.te que et fiquis al "cervell" que les dones no pensem aguantar "MAI MÉS" allò que antigament es feia: "SI L'HOME DEIA A DORMIR" sembla a ser que hi anaven sense son. "SI EL HOME DEIA NO POTS SORTIR " la dona es quedava a casa sense obir la boca però per altra banda ell es podia permetre fer el que li rotava del "cullons" (amb perdó)NO,NO,NO, gràcies a Déu això ja fa anys que s'acabat xq la dona entra i surt quan vol el mateix que fa l'home...EL MÉS IMPORTANT DE TOT ÉS QUE NO ES POT PRIVAR MAI A NINGÚ DE LA SEVA LLIBERTAT EN CAS CONTRARI MAI PODEN ANAR BÉ LES COSES...Apa noi, fins un altre estona i pensa que el "MASCLISME" ja fa anys que està enterrat.Adéu

MIA ha dit...

Ei anònim...sembla ser q la q no estàs al dia ets tu. Avui, els q hem de ser corderets som els homes...amb la por al cos q no ens denuncieu per qualsevol cosa per culpa del q vau passar fa anys. Jo també penso q els problemes els poden portar tant els homes com les dones, però no és el q pensen les feministes, ni el q està de moda...donar la raó a la dona tant sí com sí. Pregunta-ho a algún pare separat q coneguis i q hi tinguis confiança i te'n farà cinc cèntims. Tu escrius com anònim i jo no...ñes per això q m'he de callar mooooooltes coses q et diria maca. Q tinguis un bon dia i encara q pensi molt dferent q tu, gràcies pel comentari.


I made this widget at MyFlashFetish.com.