divendres, 12 de setembre del 2008

Robant cotxes

Eren cap allà les dues del migdia i la Montse i jo anàvem passejant pel passeig de la sort a buscar el cotxe. Havíem quedat amb part de la familia a baix a mar per anar a fer una arròs tots plegats. Normalment hi haguéssim anat caminant, però com que van anunciar la possibilitat que hi hagués fortes tempestes, vam decidir anar-hi amb el cotxe. El teníem aparcat a l'aparcament de terra del costat de la barberia del Vila, tocant la carretera...sabeu on dic oi? Va ser arribar-hi i haver-me de posar les mans al cap. Fa cosa d'un mes, més o menys, em van trencar el vidre i em van robar l'equip de música. Llavors, no vaig ser lúnic, vam ser cinc o sis els obsequiats amb el mateix regal. Aquest cop, van rebentar el pany del conductor, el de l'acompanyant, van doblegar la porta del conductor i també, lògicament, em van fotre l'equip de música. Com podeu veure qualsevol de vosaltres, la vigilància pel voltants és practicament nula i el més vergonyós és que tot i sabent el que està passant amb els robatoris, l'Ajuntafems es renta les mans. Algun fanalet potser? No home no... Més llum, perquè? Llavors el lladres potser no podran fer be la seva feina...però és clar, després vaig pensar...potser aquesta és la manera que la gent aparqui a les zones blaves i no als aparcaments gratuïts. Sí, sí...ja ho sé que a la nit no es paga, però sempre hi ha despistats que a les nou no han posat el tiquet, i d'altres que no s'han adonat que han aparcat a la zona de càrrega i descàrrega, i senyors, tot això és fer calaix, oi??!! Que mal pensats que som els torrencs!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Quina putada noi... I el pitjor és que és molt probable que en definitiva sigui tal com dius, per culpa dels "interessos del poble". Ei, que si fas una mani jo m'apunto... demà empot passar a mí ;P

MIA ha dit...

Ei Patrícia! Sort que el cotxe és de l'empresa i no és meu que si no ja la tens demà al matí la "mani" jejeje. Salut!

Anònim ha dit...

Com tu, molts som els qui hem patit aquests ensurts, si es canalitza bé la denuncia potser s'arribarà a alguna solció encara que sigui provisional donada la caracteristica d'usos de la zona.

MIA ha dit...

Sip. La denúncia feta davant la guàrdia civil l'11, amb els segadors de fons i sentint:"hàbleme en castellano q no le entiendo", doanaria per un altre post. La veritat és q em van dir q tenia dret a traductor i tot! ;-). Ah...i vaig fer constar a la denúncia q era el segon cop en 2 mesos q em forçaven el cotxe. JA veurem si hi fan algo...Salut!


I made this widget at MyFlashFetish.com.