dilluns, 1 de setembre del 2008

Sortida a Albinyana i Les Peces.

Aigua, aigua i més aigua...doncs això, que a Albinyana res de res. Va començar a ploure a bots i a barrals just quan començàvem a preparar la pinya del primer castell...no vam poder fer ni pilars.
A la setmana següent van avisar-nos per anar a Les Peces, una barriada d'Albinyana, per actuar-hi també amb els Nens del Vendrell. Ja portàvem uns quants assajos amb les probes del 3d7 i el cap de colla va decicir tirar-lo. Va ser el primer castell de la nit. El vam agafar bé de mides. Ningú va patir més del compte, almenys és el que he copsat després de parlar amb bona part del tronc i de la pinya. Hi havia gent que ni se n'havia adonat que estàvem tirant de 7. De totes maneres, les indecissions de la canalla, van fer que hi hagués més d'una rebrincada que va fer caure el castell abans que es carregués. La caiguda, no va ser dolenta. Sembla que ningú va prendre mal, tot i que la Patty es va endur un fort cop al peu.
En ronda de repetició, la Td6. Pels nervis de la canalla, va quedar en intent desmuntat i vam perdre ronda. En segona ronda 4d6a i en tercera 3d6. Per acabar pd5.
Podem treure la conclusió de que va ser una proba molt seriosa. S'haurà de fer un canvi a nivell de quarts que pot fer variar una mica l'estructura del 3. Pel demés, es va veure que és un castell que tenim plenament a l'abast i que hem des descarregar per Santa Rosalia. Aquesta setmana anirem a tope: dijous Festa Major, divendres assaig general amb ajuda dels diables i tothom que ens vulgui venir a fer un cop de mà, dissabte sortida al camping Barà que ens permetrà fer les darreres probes pel diumenge. Actuarem a la nostra plaça, tindrem moltes mans i pinya...és el dia per donar-ho tot i callar boques! Nois...apretem!!! Salut!!

I made this widget at MyFlashFetish.com.