dilluns, 20 d’octubre de 2008

...i en van 2!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Siguin dos o els que siguin, però el que és trist és que féu un castell de set, un castell límit per a vosaltres, amb un cordó de pinya. Els castells són canalla, tronc i pinya; i al igual com si et falta una peça clau del tronc no pots tirar un castell, si no arrossegues un volum mínim de gent no pots pretendre fer aquest tipus de castell. Gent de la meva colla estava fent-vos el segon cordó i va ser per ells que no va acabar d'enfonsar-se aquell segon. Una cosa és ajudar a les pinyes fent cordons de seguretat i una altre és fer-vos la pinya. Reflexioneu-hi.

Anònim ha dit...

si que anavem justets de pinya , pero no faltava ningu de primeres ,segones , laterals, crosses ...el segon es va començar a enfonsar per que la crossa era nova i la pinya va tenir que apretar , gracies!!. pero amb 85 persones no dona per molt mes , per aixo erem tres colles! , i cap en portava 150!!!!.
ademes m'he trovat en moltes actuacions d'altres colles i em deixat primeres i crosses .
aixo s'hen diu colaboracio , que es el que em de tenir les colles petites .
per sort aquest any no ens falten mans pero a una hora i mitja de casa....apa. salut

Anònim ha dit...

Evidenment que no cal 150 persones per fer un 3de7. Però tenieu un cordó. Segones no en tenieu. I pots dir que ereu 85 persones, que d'entrada ja ho dubto, però no sé què estàs contant. Perquè persones efectives de pinya (ni canalla, ni gralles, ni gent de la paradeta, ni gent que s'ho mira) ja et dic que no passava del cordó.

I després, allà vosaltres el que deixeu, però demandar una crossa o algú de primer cordó no és permisible. Si no arribes a aquest mínim, fas un castell que demandi menys pinya o fas p/4 i llestos.

Ah, i cap problema per col·laborar, que per això estem i per això vem ajudar-vos tant com vem poder. Però la vostra tècnica és la què hauria de ser concient què és el que porta a plaça i amb quins recursos disposa.

MIA ha dit...

Ei anònim! Gràcies pel teu comentari... Crec que el que vols dir és que estàs emprenyat amb l'actuació de la teva colla i que a sobre vingi de fora una colla que és de 6 1/2 i et passi la mà per la cara, pffffa ràbia... El que us haurieu de plantejar valtros és com és q a casa vostre ereu quatre gats, no? I per cert quan cordons portaba Poble-sec...?? Apa reflexiona una mica tu també, que si et fessim cas, les colles com les nostres fa anys que hauríem desaparegut...
Salut!

MIA ha dit...

Anòni...suposo q la pregunta de quans cordons portava Poble-sec, és pq ells tb van fer 3d7....O potser a les dues colles se'ns en va anar la flauta?
Pos eso..q salut!

MIA ha dit...

Ei Jordi...respira a fons...que ja me'ls ventilo jo aquests incendiaris...jajaaj
Salut i fins aquest vespre!

Anònim ha dit...

Anem a pams...:

Frases tipo " ja me'ls ventilo jo aquests incendiaris..." fan que vulguis evitar tot debat i voler-me desqualificar de per si. D'entrada us volia fer una reflexió i veien el panorama crec que no vols ni interactuar.

Després, no anulis el meu argument pel fet que Castellers de Badalona li pugui fer ràbia que dues colles d'entrada més petites que ella hagi fet millors castells. La crítica de que veu fer castells amb menys gent de la que haurieu d'haver tingut es manté.

I és més a més, jo no sóc Casteller de Badalona, sinó Casteller del Poble Sec. I no em fa cap tipus de ràbia que fessiu el 3de7, sinó que me'n alegro que la temporada us vagi bé. Però quan feu castells reitero que cal pinya, que no era el cas de l'altre dia.

I seguint amb Poble Sec, nosaltres teníem 3 cordons del 3de7. Aquest dissabte tenim actuació i si no ve més gent que la que està confirmada a hores d'ara no farem el 3de7 en aquesta actuació, perquè tindrem poc més d'un cordó. Dues maneres ben diferents de veure-ho. I sobre si les colles petites per sobreviure han de fer castells sense pinya, aquest no és el nostre cas. I estem sobrevivint i creixent cada any més.

Salut

MIA ha dit...

Eiii...suposo que te n'adones q les possibles confusions de qui et i a quina colla pertnays les crees tu sense identificar-te, oi?
Només dir-te que no hi trobo res de dolent a fer castells de set amb la col.laboració d'altres colles. Com ha dit el Jordi els dos primers cordons eren nostros. De totes maneres sou ben lliures de fer el que creieu pertinent, però no d'imposar-ho. No vam fer cap disverat ni vam posar en perill a ningú, ni res del q vols fer creure...així q vigila per on vas o el que insinues amb els comentaris sobre el Nois...ja que suposo q saps q ja hem patit prou...Salut!

titu ha dit...

Ei companys,

alguns esteu perdent els nervis. Els Castellers del Poble Sec sempre hem tingut bona relació amb els Nois i no m'agradaria que això canvies per alguns comentaris ficats en un blog.
Pel que fa a l'altra dia:
1)crec que cap de les tres colles podríem haver fet castells sense l'ajuda de l'altra.
2) crec que nosaltres erem més gent de manera que la pinya d'altres colles servia per "seguretat" i en canvi en el 3 de 7 dels nois els d'altres colles treballaven des del segon cordó
3) que cada colla faci el que li sembli bé
4)crec que tots ens podem felicitar de l'actuació que vam fer a Badalona, fent gran una actuació en principi petita.

apa, i dediquem-nos a gaudir els castells i no emprenyar-nos!

MIA ha dit...

I que per molts anys segueixi la bona relació i els bons castells... :-D
Salut!


I made this widget at MyFlashFetish.com.