divendres, 28 de novembre de 2008

En temps de crisi......la matèria primera es treu d'on faci falta...juasjuasjuasjausjaus ;-)

2 comentaris:

la cua de lleó ha dit...

La coordinadora ajorna la nova junta per incloure els Castellers de Vilafranca

Tant l'entitat com la colla es mostren convençuts que s'acordarà una candidatura unitària

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha ajornat finalment la presentació de la candidatura per a la nova junta directiva de l'entitat per tal de tenir un temps extra per tancar un acord unitari amb les dotze colles que actualment en formen part. D'aquesta manera, l'ens vol facilitar el tancament de la polèmica que les darreres setmanes han mantingut amb els Castellers de Vilafranca i que havia desembocat en la convocatòria d'una assemblea extraordinària per renovar la junta el 13 de desembre. Tant els representants de la coordinadora com els vilafranquins es mostren convençuts que hi haurà un acord.La decisió presa per la Coordinadora obligarà que la candidatura per a la nova junta es presenti fora de termini, ja que aquest es va tancar el divendres passat, i que, per tant, sigui l'assemblea que decideixi si l'accepta com a vàlida. Els representants de l'entitat que agrupa les colles castelleres, però, van defensar la necessitat d'una pròrroga per tal de culminar els avenços fets les darreres hores per tancar la polèmica oberta recentment amb els vilafranquins després que la junta els acusés d'incomplir la unitat d'acció de l'òrgan.

«No volem precipitar les coses, i estem molt satisfets de la predisposició de totes les colles a dialogar en els darrers dies», va explicar el president de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, Ivan Rodon. El vicepresident de la coordinadora, Miquel Botella, es va mostrar optimista sobre el resultat final de les negociacions. «La unitat és possible, i crec que hi arribarem. Aquesta crisi no haurà estat en va, perquè ens haurà servit per aclarir-nos i refermar-nos», va afirmar Botella.

Això sí, la coordinadora manté «inamovible» la data del 13 de desembre per escollir la nova junta directiva.VILAFRANCA, OPTIMISTA
El president dels Castellers de Vilafranca, Miquel Ferret, va coincidir ahir amb l'optimisme expressat pels representants de la coordinadora. «Veiem molt possible que hi hagi un acord i que passem pàgina de tot plegat», va afirmar Ferret, que va explicar que els darrers dies han mantingut contactes amb la Vella de Valls i els Capgrossos de Mataró per aconseguir el consens. Ni els vilafranquins ni la Coordinadora, però, van voler concretar ahir els serrells encara pendents de la negociació.

MIA ha dit...

Eiii...moltes gràcies per la informació!
Salut company!


I made this widget at MyFlashFetish.com.