dijous, 19 de març del 2009

Hi ha algú?


Ja fa temps que hi dono tombs i no hi trobo un perquè. La terrible desconsideració a la que està abocat el ciutadà per part de les entitats bancàries és més que vergonyosa. El poder polític, fa la vista grossa i encara els dona més suport del que tenien. Els ajuts públics de tots nosaltres no fan altre cosa que perpetuar l’existència de la cobdícia i de l’enfortiment del peix gros davant el petit o el no tant petit.


Ja va sent hora que alguna formació política tregui en nas en aquest putu país i engegui a la merda, que és on han de ser, els Rockefeler i companyia. Algú ha de tenir els nassos de controlar-los, d’obligar-los a donar liquiditat a les empreses i als particulars...
Algú hauria de ser prou valent per plantar-los cara i estic segur que la ciutadania els recolzaria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamentablement els canvis sempre van més lents del que la societat necessita, però que s'està bellugant aguna cosa és indubtable sinó analitza la manifestació dels empresaris a madrid.

MIA ha dit...

Si...La mani dels empresaris a Madrid; els estudiants alterats amb el pla Bolonya i moltes altres coses; el ciutadà q en té els collons plens... Però els bancs segueixen a la seva i aquí ningú els para els peus. És el q té peretànyer a una societat tant capitalista, els bancs i només ells són els q manen.


I made this widget at MyFlashFetish.com.