dimecres, 16 de setembre del 2009

Get Lucky


Knopfler ja té nou disc. Lluny de l’estereotip que molt dels seus fans li volen penjar, de persona vaga i falta d’idees, treu a la llum el sisè disc en solitari.
El segell Knopfler segueix vigent en aquest nou treball i s’endinsa en sons folk i blues amb tocs de música celta que sempre l’han atret. No es tracta d’un disc amb característiques celtes molt marcades com va ser Golden Heart, però sí que hi estan presents en distintes introduccions que s’amanyaguen amb la resta de la composició. Ressaltaria temes com Border Reiver, You can’t beat the house o la grandíssima Piper to the end, on Knopfler fa gala del do especial que té per comunicar-se amb la guitarra.
Es tracte d’un disc tranquil, per escoltar al sofà de casa amb un whisky de Malta a la mà.
Lluny de les faraòniques gires a les que ens tenia acostumats amb Dire Straits, Knopfler comença la seva gira per acabar-la prop de les nostres contrades. De fet, hi ha previstos de moment fins a cinc concerts a l’estat espanyol, sent una de les ciutats agraciades Badalona, on ja hi va ser present l’any 2001 durant la gira de Sailing to Philadelphia.
Knopfler també està a la moda i ens trobem amb la possibilitat de baixar-nos des de iTunes i amazon dues cançons extra, Early Bird i Time in the sun. També podem trobar el disc a Spotify.
Després d’haver escoltat el disc un parell de cops, he de dir que no m’ha decepcionat de cap de les maneres. Evidentment que no té res a veure amb composicions mítiques com Sultans of Swing, Telegraph road, Brothers in arms, o el més proper Speedwat at Nazareth, però l’he trobat molt complert i on els fans de knopfler podem gaudir de moments que enyoràvem. Us el recomano.

El passat dia 09 de setembre, Knopfler va està present en el Pricess Trust. Aquí teniu una gravació no professional del tema que dona títol al disc. Espero que us agradi.
2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bona crònica !!
Es nota que ne'ts un seguidor. També del wisky de Malta ? jajaja
Hi ha data pel concerts de Badalona?
Per cert, si et bé de gust jo també n'he fet una crónica (previa a la lectura de la teva).

MIA ha dit...

A Badalona el 23 de Juliol del 2010 al Palau Olímpic.
Altres dates:
25th of July. Cordoba at the Festival de la Guitara de Cordoba (Plaza de toros de Cordoba) Aforo: 12.000
28th of July. Santiago at the Multiusos Fontes do Sar Aforo: 10.000
29th of July. Madrid, Se anunciara en BREVE
30 de Juliol 2010 a Bilbao.
31st of July. Gredos, Festival Musicos en la Naturaleza Aforo: 15.000
I falta una ciutat més per cofirmar. En total seran finalment 7 concerts a l'Estat espanyol!!! ;-) Salut company i gràcies pel comentari...ara vaig a llegir la teva crònica. :-)


I made this widget at MyFlashFetish.com.