dijous, 31 de juliol del 2008

AMIC LLUÍS

Quin fàstic oi? Encendre el televisor i veure`t repudiat, menyspreat pels d'allà i pels d'aquí. Ara veuràs de debó què són els polítics, Lluís. Gent que fins fa 2 dies et feien costat, reien amb tu, xerraven i discutien...ara desapareixeran del teu voltant i et veuràs com sol i desamparat, però tu saps que realment no ho estàs. Tu no ets com ells. No t'hi esforssis ara. Et destrossaran com el lleó destrossa el cèrvol caçat. Com més els vulguis fer entendre el teu punt de vista, més miraran d'enfonsar-te, i tot, perquè has dit algo políticament incorrecte. Allò que parlem tu i jo a ca l'Astut, o que parlàvem a l'Stradivàrius o a l'auca, tot allò, no es pot dir fora d'aquests llocs. Davant el públic, hem de mentir, hem de ser falsos i no dir el que pensem. El que més dol, és que ells pensen com tu, però no ho diran, perquè en el que fins ara era el teu món, no es pot dir. No t'enganyis estimat Lluís, ja no és el teu món. Certament mai ho ha estat...ha estat un somni, una il.lusió, però et felicito per haver tingut el coratge d'haver-ho fet. Sempre volent canviar el món oi?? Amb les teves bones intencions, amb el teu bon fer...sempre volent anar recte, amb els teus ideals davant de tot, però de manera correcta. De què serveix ara tot això? Per res, perquè et vulguin humiliar i et fassin servir de carnassa. No els donis aquesta oportunitat. Sempre afable, rialler, amb moltes ganes de canviar el mon, començant per canviar les coses del dia a dia del teu poble...aquest és el Lluís Suñé que fa molts anys que conec. Mai m'ha fet mala cara, ni una mala contesta. Sempre amb les idees clares i sempre contra qualsevol acte violent.
Per molt que ens vulguin fer creure coses que no són, sempre seràs amic, Lluís. Per molt que et vulguin enfonsar, sempre podrem xerrar tot fent una cerveseta i sempre podràs posar-te la camisa blava i fotre un cop de mà als Nois...perquè ni per mi ni per molts dels que et coneixem no deixaràs de ser qui has estat sempre. Segueixes sent de les poques persones que concec que han dedicat part de la seva vida i el seu temps als demés per vocació.
Escolteu Manolos i companyia, si voleu fer un bé a Torredembarra, digueu qui és el Lluís i no tireu pedres contra ell per lapidar-lo i treure-vos-el de sobre en aquests moments. Persones com ell n'hi ha molt poques a la Torre...no deixeu que menyspreuin el nom de Torrredembarra ni el de Lluís Suñé. Penseu en el que sempre ha estat com a persona, company i torrenc i no en treure beneficis polítics...demostreu que els polítics de la Torre són fets d'una altre pasta!
Sé que el meu recolzament potser no t'ompli tot el que necessites en aquests moments, però al fi i al cap, d'aquí un temps...o potser fins i tot ara ja ho saps, gent del carrer com jo i d'altres que també tenim i tenen les nostres i les seves idees, és amb qui et sentiràs més a gust en el dia a dia de la teva vida.
Demà divendres tenim assaig de castells a les 9 i diumenge a les 17 actuem a La Fatarella...dos motius per distrure't, ajudar i sentir-te recolzat per la gent de la Torre...tot alhora.
M'acomiado i et desitjo el millor de la manera que tu has fet sempre, dient...
Salut company!!

I made this widget at MyFlashFetish.com.