dimarts, 3 de febrer del 2009

SERÀ POSSIBLE!!!!!No em puc creure la prepotència, avarícia, fam de poder i fàstic que pot fer algun tipus de gent. Ara resulta que els d’anar per casa som els que hem fet aquesta crisi. Els “senyors” (fixeu-vos bé que ho escrit entre cometes, perquè de senyors aquests porcs no en tenen res i com diu la dita popular, de porc i de senyor se’n ve de mena) diuen que gràcies a ells no ens afecta més la crisi. Els mils de milions d’euros que han fet de beneficis trepitjant-nos com si no fóssim res, no hi té res a veure. Asfixiant-nos amb interessos altíssims per a crèdits, hipoteques i demés mandangues; comissions d’obertura o de cancel·lació, per mantenir la llibreta, la targeta de dèbit o de crèdit, cobrant pels apunts bancaris, per cada rebut que s’emet...voleu que segueixi? Segueixo, perquè no s’acaba aquí la cosa. Els molt fills de puta han fet calers amb tot això i amb els diners de les famílies estalviadores que miren de fer una mica de racó. Aquests “senyors” fan negoci amb els nostres calers, amb els diners que els donem per guardar-los i encara diuen que som nosaltres els culpables de la crisi, que ara no deixen diners per por de no cobrar.
Us imagineu que ara jo us digui que si em doneu, per exemple mil euros, us cobraré una mica per guardar-vos-els i a sobre que mentre els tingui podré fer el negoci de "Roberto de las cabras"? Ara, això sí, si no soc prou destre em queixaré a qui faci falta perquè us retorni els diners que perdré amb la meva mala gestió i avarícia per tenir-ne com més millor. On s’ha vist que algú hagi de pagar per DONAR ELS SEUS DINERS?????
Porcs! Sou vosaltres que heu donat hipoteques a tort i a dret sabent que molts no podrien suportar l’alça d’interessos i així els tindríeu ben acollats. I tot, perquè la vostra avarícia sempre ha estat suprema. Que no voleu pisos? I tant que els voleu! Entres a un banc i sembla que siguin els Deus de l’Olimp aquests paios! Què s’han pensat? Dominen les nostres vides i això s’ha d’acabar. I us ho dic convençut: s’acabarà a les bones o a les dolentes!

I made this widget at MyFlashFetish.com.