dimarts, 3 de febrer del 2009

Tornen els assajos

Torredembarra, 31 de Gener de 2009

Benvolguts socis i castellers:La temporada passada, és història. Cadascú de nosaltres guardem ara a la nostra memòria els records dels bons moments viscuts, i dels objectius aconseguits, fruit de l’esforç de tots.

Ens equivocaríem, no obstant, si penséssim que ja està tot fet. Hem de ser exigents amb nosaltres mateixos i ser conscients que hem posat una pedra més, ben posada, però només una pedra, en la construcció de la història de la nostra Colla Castellera.

El nostre objectiu, que esperem que comparteixis, consisteix en col·locar moltes més pedres, tantes como en siguem capaços. És per això que, com sempre, et necessitem al nostre costat, i no pensis ni per un moment que sense tu també podem, perquè no és cert.

Ser Casteller, significa sacrifici, entrega, constància, responsabilitat.., si, és veritat , molt pels temps que corren: això és el que ens fa especials..Comencem un nou any casteller! i tornem a trobar-nos, petits i grans, al primer assaig el divendres 6 de febrer a les 20:30h.Volem per últim, donar-vos els noms dels components de la Junta Directiva, tal i com va quedar, després dels canvis esdevinguts a la darrera assemblea ordinària:

Junta Directiva:

President: Enric Gibert Sedó
Sotspresident: Salvador Peig Lapiedra
Secretària: Ester Cerezuela Romero
Tresorer: Luís Matías Redondo Saiz
Assegurances: Rosa Maymó Nadal
Vestuari: Yolanda Tarrés Capdevila
Noves tecnologies: Carles Quirós Lucas
Juventut: Marc Garcia Capdevila

Junta Tècnica:

Cap de Colla: Jordi Canyellas Moreno
2n Cap de Colla: Lluís Batet Miracle
Cap de Pinya: Salvador Canyellas Curtó
2n Cap de Pinya: Joan Maria Busquets Inglés
Responsable de la Canalla: Jordi Canyellas Moreno
Pit i amunt


La junta Directiva

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, espero que aquesta nova temporada vagi tan be o millor com l'anterior i pogueu estrenar/recuperar tants castells com sigui possible. Com cada any si la feina m'ho permet em tindreu a l'estiu per fotre un cop de mà allà on pugui.
Ens veiem, sort!

MIA ha dit...

Milloooooooooooor....ha d'anar molt millor!!!! jejejeej. Aquí estarem, mirant de donar-ho tot i aconseguir una gran temporada ;-). Salut company!


I made this widget at MyFlashFetish.com.